Mariachi serenade band


Ideeen voor een huwelijksaanzoek


Een huwelijksaanzoek in de planning? We helpen u graag en we hebben veel ideeën voor huwelijksaanzoeken! Met een romantische Mariachi Serenade Band © wordt uw aanzoek onvergetelijk! Hieronder een paar van onze suggesties:

Huwelijksaanzoek onder het balkon van je geliefde (of van familie)©
Stel je voor: Je zit met je geliefde op de bank, in huis, en ze vermoedt nog steeds niets. Ineens hoor je muziek, en zij ook. Jullie lopen naar het balkon, en daar staat een Mariachi duo (of trio, of een complete band) te spelen en te zingen over jullie liefde (inclusief jullie namen). Op dat moment ga je door de knieën, neem je de ring en vraagt haar ten huwelijk!

Een romantisch diner met een huwelijksaanzoek en een Mariachi Serenade/ Serenata©
Voor de traditionalist: een romantisch diner in een fantastisch restaurant met kaarslicht, champagne en een zoet dessert. We denken dat een echte Mariachi serenade niet alleen voor de perfecte sfeer, maar ook voor uitstekende foto’s zorgt. Essentieel hierbij is dat het een verrassing moet blijven, tot het laatste moment!

Bootaanzoek©
Nederland is een paradijs voor waterliefhebbers en onze “Bootaanzoek” is een geweldige manier om uw geliefdeten huwelijk te vragen! Een privéboottocht over de zee, of een langzame cruise door de grachten van bijvoorbeeld Amsterdam is een veilige manier om JA te laten zeggen! Zonsondergang is een magisch uur op het water. Houd haar hand vast terwijl de lucht roze kleurt en je in haar oor fluistert, terwijl je de ring aan haar vinger laat glijden en de Mariachi’s beginnen te zingen op een afgesproken plek onderweg. En daarna misschien een diner in een restaurant aan het water, en nog wat muziek van de Mariachi’s!

Aanzoek op het strand©
Wie houdt er niet van lange wandelingen op het strand... en er zijn zoveel ideeën voor een huwelijksaanzoek hier! Wij kennen de locaties en veel geheime plekjes. Of combineer dit met jullie eerste fotosessie samen, en ga dansen in de zee met de romantische muziek van de Mariachi’s!

Een verrassingshuwelijksaanzoek!©
Je vriendin meenemen naar haar favoriete plekje en haar daar een verlovings- of huwelijksaanzoek doen! Met de hulp van familie en een geweldige weddingplanner kan het absoluut! De familie staat verstopt in de struiken, achter palen en bomen, of achter de toonbank… noem maar op! En ze leggen als paparazzi het moment vast wanneer jij dé vraag stelt!
Uiteindelijk maakt het niet uit waar en hoe je de sfeer gaat creëren, maar het echte succes van een engagement met de Mariachi Serenade Band zit ‘m in je eigen unieke uitdrukking van de Liefde. Leg je hart bloot, druk je diepste gevoelens uit en de rest valt op zijn plaats, en je zult nog lang en gelukkig samen oud worden!
PS: Wij bieden korting bij een 10-jarig, 25-jarig of zelfs 50-jarig samenzijn-feestje!! Want wij zijn ook heel romantisch van aard!

Let op! De concepten die gemarkeerd zijn met een © zijn het geregistreerde intellectuele eigendom van Laura Rivas. Het kopiëren of overnemen van ideeën of acts door andere artiesten, is strikt verboden en strafbaar volgens het (nationale en internationale) intellectueel eigendomsrecht.

Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Ideeen voor een huwelijksaanzoek Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Ideeen voor een huwelijksaanzoek Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Ideeen voor een huwelijksaanzoek Mariachi muziek Mexicaanse Live muziek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Mariachi serenade Reklame, promotie Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Ideeen voor een huwelijksaanzoek Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Ideeen voor een huwelijksaanzoek
Ideeen voor een huwelijksaanzoek

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Haarzuilens Haastrecht Haelen Haerst Hagestein Haghorst Haler Halfweg (Beemster Halfweg (Emmen) Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) Halfweg (Lisse) Halfweg (Noordwijkerhout) Halfweg (Staphorst) Halfweg (Terschelling) Hall Halle Hallum Halsteren Hamert Hamingen Handel Hank Hansweert Hantum Hantumeruitburen Hantumhuizen Hapert Haps Harbrinkhoek Harculo Hardegarijp Hardenberg Harderwijk (De Weere) Harderwijk (Gelderland) Hardinxveld Giessendam Haren (Groningen) Haren (Noord-Brabant) Harenermolen Harfsen Hargen Harich Haringhuizen Harkema Harkstede Harlingen Harmelen Harreveld Harskamp Hartwerd Haskerdijken Haskerhorne Hasselo

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.